Funktionsavtal

Du betalar månadsvis för utskriftsfunktionen, vi tar hand om resten

Utskrifter – Funktionsavtal

När du anlitar oss för att hantera dina utskrifter & scanning på en multimaskin levererar vi detta genom ett funktionsavtal. Det innebär att du får en komplett leverans av hårdvara, underhåll, support, mjukvaror, övervakning och på platsen service paketerat i en månadskostnad.

I alla våra funktionsavtal övervakas maskinerna och är direktkopplade mot vårt servicesystem. Det innebär att vi har full kontroll på vår leverans till er och kan optimera drift och underhåll på bästa sätt.

Idag övervakas 98% av våra print och multifunktionsleveranser. Det gör oss till den modernaste partnern inom Copy/print som du kan välja.

Vi vet att automatisering och systemkopplade leveranser ger den bästa driftsäkerheten och minimerar er och vår tid. Fakturor blir rätt, optimering enl. användning & uppföljning och kontroll i vårt fortsatta samarbete.

95% av våra kunder väljer oss igen

95%

Kontakta oss

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Företag

  Telefonnummer

  Ditt meddelande

  Våra märken inom multifunktionsskrivare

  HP:s skrivare & multimaskiner har sedan urminnestider varit IT-ansvarigas favorit. Vi har valt att inrikta oss på deras Enterprise sortiment som ger ditt företag extra hög driftsäkerhet och en låg driftskostnad. HP är det perfekta valet för större leveranser & bolag där du med deras verktyg remote kan administrera och ha full kontroll på alla hårdvaror.

  Nashuatec ingår i Ricoh koncernen och är världens största leverantör inom A3 färgmultimaskiner. Detta är ett kvitto på att användare och återförsäljare runt om i världen uppskattar deras produkter och den kvalitè och enkelhet som gömmer sig under skalet på deras högteknologiska maskiner.

  Relaterade tjänster

  Follow me Print – När du vill kontrollera, säkra och minska antalet utskrifter

  Leverans – Så går det till när du anlitar Makab