Funktionsavtal

Du betalar månadsvis för utskriftsfunktionen, vi tar hand om resten

Funktionsavtal

När du anlitar oss för att hantera dina utskrifter & scanning på en multimaskin levererar vi detta genom ett funktionsavtal. Det innebär att du får en komplett leverans av hårdvara, underhåll, support, mjukvaror, övervakning och på platsen service paketerat i en månadskostnad.

I alla våra funktionsavtal övervakas maskinerna och är direktkopplade mot vårt servicesystem. Det innebär att vi har full kontroll på vår leverans till er och kan optimera drift och underhåll på bästa sätt.

Idag övervakas 98% av våra print och multifunktionsleveranser. Det gör oss till den modernaste partner inom Copy/print som du kan välja.

Vi vet att automatisering och systemkopplade leveranser ger den bästa driftsäkerheten och minimerar er och vår tid. Fakturor blir rätt, optimering enl. användning & uppföljning och kontroll i vårt fortsatta samarbete.

 

95% av våra kunder väljer oss igen

95%

Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Företag

Telefonnummer

Ditt meddelande

Samsung erbjuder som enda leverantör inom multimaskiner en helt androidbaserad display med exakt samma användargränssnitt som deras surfplattor. Med innovativa egenutvecklade mjukvaror kopplas nätverksenheter samman och ger synergieffekter.

Mobilt, aktuellt och nyskapande är 3 ord vi använder för deras line-up

Nashuatec ingår i Ricoh koncernen och är världens största leverantör inom A3 färgmultimaskiner. Detta är ett kvitto på att användare och återförsäljare runt om i världen uppskattar deras produkter och den kvalitè och enkelhet som gömmer sig under skalet på deras högteknologiska maskiner.

OKI har utvecklat LED-tekniken inom printvärlden och är den leverantören som erbjuder de bredaste medievalen. För den som vill få ut det mesta ur sin multimaskin är OKI det perfekta valet.

Som ett globalt varumärke med över 125 års erfarenhet och bland de största leverantörerna av skrivare, garanterar OKI tekniskt ledande lösningar där vi tillsammans kan erbjuda marknadsledande lokal support till konkurrenskraftiga priser.

Relaterade tjänster

Follow me Print – När du vill kontrollera, säkra och minska antalet utskrifter

Leverans – Så går det till när du anlitar Makab