add_filter('wp_sitemaps_max_urls' function($limit) { return 100; }, 10, 1);

Ricoh / Nashuatec lanserar ny line-up inom A3

Ricoh/ Nashuatec lanserar sin första serie med intelligenta enheter som möter de ständigt förändrade behoven på dagens digitala arbetsplatser. Serien är en del av Ricohs Dynamic Workplace Intelligence och innehåller Richos nya Always Current Technology, som säkerställer att tekniken i produkterna utvecklas i samma takt som kundernas krav.
Ricoh presenterar nya intelligenta enheter

Ricoh Always Current Technology gör det möjligt för människor att arbeta smartare med hjälp av teknologi som ger skalbarhet, säkerhet, hållbarhet och enkelhet. Användaren kan ladda ner och installera nya program, funktioner och uppgraderingar direkt till sin enhet vilket ger fullständig agilitet och flexibilitet. Plattformen gör det möjligt för digitala arbetsplatser att anpassa sig,  samtidigt som säkerhetsfunktioner och programvaror alltid är uppdaterade. Dessutom ger den tillgång till uppdateringar i samma stund som de blir tillgängliga på marknaden, vilket eliminerar behovet av att köpa nya produkter för att få tillgång till nya funktioner, och väntan på att leasingavtal löper ut. Utöver detta säkerställer Ricoh Intelligent Support att programuppdateringar kan utföras snabbt med fjärruppkoppling och att drifttiden maximeras.

Den nya IM C-serien, bestående av multifunktionsenheter i färg för A3, är den första av flera intelligenta enheter med nästa generations plattform som Ricoh kommer att lansera. Utbudet av kommande förbättringar inkluderar Ricoh Cloud Workflow Solutions, en samling innovativa molnbaserade lösningar som ger effektiv enkelhet i ett prisvärt, anpassningsbart och prenumerationsbaserat paket.

Ricoh Always Current Technology finns i 13 nya intelligenta färg-MFP:er för A3 som lanseras i Europa, inklusive RICOH IM C2000, IM C2500, IM C3000, IM C3500, IM C4500, IM C5500 och IM C6000. Dessa enheter skriver ut med en hastighet på 20, 25, 30, 35, 45, 55 respektive 60 sidor per minut (ppm). De skriver ut, skannar, kopierar, efterbehandlar och faxar i format upp till SRA3 och har stöd för mobila utskrifter. Varje enhet är certifierad i enlighet med EPEAT-kraven.

David Mills, CEO, Ricoh Europe, säger: ”En av huvudpunkterna för att möjliggöra en digital arbetsplats är att säkra informationen samtidigt som den ska vara tillgänglig för de som behöver den, när de behöver den. Informationssäkerhet är en grundläggande faktor i Ricohs designarbete och det är därför som dessa intelligenta MFP:er har inbyggd kryptering.”

De nya enheterna är utrustade med Ricohs nya smarta användarpanel med en uppgraderad processor som ger snabbare överföring mellan programmen och en enkel, responsiv pekskärm. Den nya funktionen baseras på kundernas feedback och är framtagen för att förbättra tillgängligheten och användarupplevelsen. Det nya gränssnittet kan skräddarsys och anpassas efter individuella arbetsplatser, arbetsflöden och behov. Ricohs servicetekniker kan koppla upp sig till enhetens smarta användarpanel från en annan plats för att snabbt kunna felsöka och genomföra automatiska uppdateringar.

Nashuatec IM C2500(A)

Nashuatec IM C2000(A)