Med tillförlitliga ES-3452dn kan småföretag och mindre arbetsgrupper skriva ut, skanna och kopiera med professionellt resultat. ES-3452 ger kapacitet och flexibilitet för att hantera dokument internt. Utskriftshastigheten är 22 sidor/minut för färgutskrifter och 24 sidor/minut för svartvitt. Nuance Paperport och Omniport konverterar originaldokument till digitalt format.

ES-3452dn har en automatisk RADF-enhet och klarar därmed dubbelsidig utskrift, skanning och kopiering.

Intern utskriftskapacitet sparar tid och pengar

Med flexibel pappershantering av upp till 220 gsm och OKI-programvaran Template Manager kan även små företag skapa och skriva ut dokument och marknadsföringsmaterial av hög kvalitet, t.ex. visitkort, cd-/dvd-etiketter, broschyrer, presentationsdokument och banderoller med upp till 1 320 mm längd.

Skarp, perfekt skanning med smarta dokumenthanteringsfunktioner

Skanna direkt till ett USB-minne eller TWAIN-nätverk. LDAP ger direkt åtkomst till kontaktdata och e-postadresser på en befintlig katalogserver.

Energisparfunktioner som minskar miljöpåverkan

Auto Power Off: ett funktionsläge som innebär att skrivaren stängs av automatiskt när den inte används under en viss tid.

Deep Sleep-läget: skrivarens viloläge aktiveras när skrivaren inte används. När du skickar ett utskriftsjobb ”vaknar” skrivaren.

Total trygghet under 3 år

Med endast några musklick och en enkel registrering på vår hemsida erhåller du 3 års garanti på plats utan extra kostnad.

Produktbild

Denna printer stödjer Air print
Lär dig mer om AirPrint