Elektronisk fakturahantering

Inte OM utan NÄR?

Vår portfölj för hantering av inkommande leverantörsfakturor

Vi är samarbetspartner till några av branschen främsta system för leverantörsfakturor. Med vår erfarenhet och kunskap om de olika systemen erbjuder vi det som passar ditt bolag bäst. En stor fördel att låta hanteringen av leverantörsfakturor hanteras av en extern molntjänst istället för ekonomisystemets egna är många. De främsta är att ni betalar för er faktura volym bara och inte per användare vilket gör att alla som ska kunna attestera har tillgång till systemet. Ett annat är att systemen är skapta för att förenkla attestprocessen vilket ger en överlägsen enkelhet jämfört med ett ekonomisystem.

Boka ett möte så berättar vi mer!

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Företag

  Telefonnummer

  Ditt meddelande

  Fakturavolym 500-100.000/år

  MediusGO, tidigare Ascendo är idag en av de största leverantörerna av EFH inom SMB marknaden. De har ett väl utvecklat och enkelt gränssnitt som är lätt att förstå och komma igång med. Hanterar ni fler än 500 fakturor per år och har behov av ett system där ni kan bygga mer komplexa fakturaflöden och hantering av fakturor stjäl alldeles för mycket tid. Välj MediusGO!

  Ni får full kontroll över ert fakturaflöde och digitaliserar bara inte utan kan även automatisera hanteringen i så stor utsträckning ni vill. Interna resurser kan användas på ett bättre sätt än att vända papper, registrera och leta efter fakturor.

  MediusGO är ett komplett fakturasystem som digitaliserar och automatiserar er fakturahantering från inköp till betalning. Ni får en enklare och säkrare hantering och tid frigörs inom företaget för mer värdeskapande arbete.  Full kontroll över fakturor och kostnader var du än befinner dig.

  Ascendo Invoice - elektronisk fakturahantering som underlättar din vardag

  Centsoft hero

  Fakturavolym 500-50.000/år

  Centsoft är lite som Apple inom mobiltelefoner. Väldigt tydligt och lekfullt användargränssnitt riktat mot mindre till medelstora bolag. Centsoft gör det som de flesta ställer krav på med ett attestsystem och lite till. Är enkelheten viktig och ni har många attesterare så ska ni absolut kika på Centsoft.

  Ni får en mycket tydlig överblick om vart fakturorna befinner sig i processen och det är lätt att kommunicera med varandra i systemet om en faktura. Detta i kombination med ett kraftfullt rapporteringsverktyg gör att dem som väljer Centsoft stannar länge. Väldigt länge.

  Fakturavolym 100-5.000/år

  Har ni lägre fakturavolym och enklare fakturaflöde som ryms inom ekonomipersonalens arbetstid?

  Ni förstår och vill ändå  ha fördelarna med digitaliserade fakturor. Då är DocUp det bästa alternativet. Ett snyggt och enkelt leverantörsfaktura system till en låg kostnad som ger fördelarna med digitaliserade fakturor. Enkelt att komma igång, enkelt att arbeta i och enkelt att anpassa.

  Om Elektronisk fakturahantering

  Varför behöver  företag gå över till elektronisk fakturahantering?

  • De måste för att leverantörer och kunder kräver det
  • Det ligger i tiden att modernisera och arbeta digitalt
  • De vill minimera hanteringen av papper och utskrifter
  • De vill få bättre kontroll på flödet och förhindra att fakturor försvinner
  • De vill förenkla en omständig och tidskrävande process

  Alla har en sak gemensamt – de kommer aldrig mer att hantera fakturor manuellt.

   

  Traditionell hantering av fakturor innebär flera onödiga moment som stjäl tid och resurser inom företaget och gör att kompetent personal inte kan utnyttjas på bästa sätt. Därför kommer alla företag att på ett eller annat sätt att hantera fakturor elektroniskt frågan är NÄR.

  Vilken lösning ska vi ha?

  Ingen lösning passar alla. Makab arbetar därför med flera olika lösningar för tolkning, attest/arbetsflöden (workflows) och kundfakturering.

  Det ger oss möjlighet att möta er där ni är – digitalisera och automatisera ert fakturaflöde i den utsträckning ni önskar och ger er möjlighet att ta nästa steg när ni vill.

  NÄR vill ni börja?

  Dyrt? Ja! om det sker manuellt

  Ett företag har kostnader för affärssytem, IT, telefoni med mera. De ses som självklara, för hur skulle personalen annars kunna arbeta effektivt. Elektronisk fakturahantering bör ses på samma sätt, det förenklar och effektiviserar arbete och processer och ger på så sätt en kostnadsbesparing. Manuell hantering av en faktura uppskattas kosta ca 40-70:-. Oavsett lösning blir kostnad per faktura inte i närheten av den kostnaden.

  Våra tjänster för elektronisk fakturahantering

  Via ett webbaserat attestsystem hanterar du dina samtliga leverantörsfakturor. Logga in via mobil, surfplatta eller din dator oavsett vart du befinner dig. Inga dyra licenser. Du betalar för den fakturavolym som ni hanterar.

  Med tjänsten fakturaservice får du ett komplett system för att hantera dina utgående fakturor. En helhetslösning med fokus på att det skall vara så enkelt som möjligt. Hela kedjan av kundfakturor från distribution till avprickning inklusive påminnelsehantering och inkassoservice.

  En elektronisk kundfaktura är digital från start till mål och effektiviserar ditt fakturaflöde. Vår e-fakturalösning är en del av din vanliga faktureringsrutin i ditt ekonomisystem. För mottagare som inte kan ta emot e-fakturor kan du skicka fakturorna elektroniskt som e-postfaktura eller till vår printtjänst som skriver ut, kuverterar och postar pappersfakturan till mottagaren.

  Nyfiken & vill veta mer? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

   Ditt namn (obligatorisk)

   Din epost (obligatorisk)

   Företag

   Telefonnummer

   Välj affärsområde

   LeverantörsfakturorKundfakturorFakturaserviceÖvrigt

   Ditt meddelande

   Relaterade produkter & tjänster

   Follow me Print – När du vill kontrollera, säkra och minska antalet utskrifter

   Utskrifter – Vi hjälper dig att skriva, Skanna & kopiera