Säljare inom Elektronisk Fakturahantering

MAKAB ett växande document management företag

Nu söker vi dig som hungrar efter nya utmaningar och vill jobba i en trivsam miljö mitt i Hammarbysjöstad.

Är du fokuserad, målinriktad och uthållig?

Trött på en ledning med gammalt tänk & fel fokus?

Vi växer och vill framåt. Hjälp oss damma av Sverige genom kvalitativa nytänkande leveranser

Vill du vara med och bygga upp framtidens sätt att hantera dokumentet? Makab söker nu säljare med ett gediget intresse för affärer och kundkontakter. Vi söker dig som är målinriktad, uthållig och positiv och aldrig ger dig.

Du erbjuds arbete på ett växande företag med goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du tillsammans med dina kollegor hittar vägar att stärka oss ytterligare för att fortsatta vår resa och utveckla Makab.

Beskrivning av tjänsten

Tjänsten som säljare med inriktning mot Elektronisk Fakturahantering innebär uppsökande försäljning mot företag och organisationer inom stor Stockholm med omnejd. Du jobbar mot en uppsatt försäljningsbudget och kontaktar befintliga och potentiella kunder främst via besök & telefon. Läs mer om elektronisk fakturahantering och våra övriga affärsområden på www.makabgroup.se

Du ska vara intresserad av vad som händer i ditt geografiska eller bransch inriktade fokusområde och vi ser gärna att du deltar i nätverk för att hitta nya försäljningskanaler. I ditt arbete ska du kunna planera och strukturera utifrån kundernas önskemål och situationer. Din viktigaste arbetsuppgift är att vara aktiv ute hos kunderna & bygga relationer och skapa nya affärer.

Du kommer ingå i ett säljteam med en försäljningschef och andra säljare. Som säljare kommer du samarbeta med en intern technical presale.  Med en technical presale i teamet kan ni tillsammans leverera komplexa lösningar där du alltid har en trygghet för att kunna leverera och designa tekniskt avancerade leveranser. Säljteamet består av 5-6 personer där A & O  är att bygga upp en positiv känsla inom gruppen. Laget före jaget.

Tjänsten är på 100%, dagtid måndag – fredag. Tillträde enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt. Grundlön + provision.

Vem är du?

Som person är du positiv, glad, energisk och förtroendeingivande. Har en hög socialkompetens och har förmågan att se lösningen framför problemet. Du motiveras av ett högt arbetstempo. Gillar att jobba emot tydligt uppsatta mål och är inte rädd för att misslyckas. För att lyckas måste det finnas en inre drivkraft att vilja åstadkomma bra resultat.

Alltid ge ditt bästa i alla lägen och din strävan är att varje kundkontakt slutar med en mycket nöjd kund. Vi ser gärna att du har ett it- och teknikintresse, pysslar eller har pysslat med idrott och att du har en stark vilja att tjäna pengar.

Du hanterar det svenska språket i både tal och skrift, samt förstår engelska på en god nivå.
Meriterande om du har jobbat inom försäljning tidigare.
Du innehar B-körkort.

Du kommer genomgå internutbildningar hos oss och våra leverantörer.

Om Makab

Vi har idag 5 affärsområden där det största är kontorsmaskiner. Utöver kontorsmaskiner är våra affärsområden: IT-leveranser, dokumenthanteringslösningar, fakturascannings mjukvaror & tjänster samt Digital signage. Makab är ett privatägt företag som funnits på Stockholmsmarknaden sedan 1993. Vi är ett ungt och drivet team som gillar utmaningar och vill växa. Idag är vi 13 personer och har våra mycket trivsamma ljusa lokaler placerade i centrala hammarbysjöstad med mycket goda kommunikationsmöjligheter för både kunder & anställda.

Via egen personal samt underentreprenörer utför vi service & support i hela landet.

Intresserad?

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Du ansöker genom att maila din ansökan märkt”Säljare” till

roland@makabgroup.se. Sista ansökningsdag är 2014-09-15. Tjänsten planeras tillsättas senast 30september