add_filter('wp_sitemaps_max_urls' function($limit) { return 100; }, 10, 1);

Nya modeller från Nashuatec A3 färg

Lansering av Nashuatecs nya flaggskepp för färg med A3-funktionalitet.

MP C3004SP, MP C3004ASP, MP C3504SP, MP C3504ASP, MP C4504SP, MP C4504ASP, MP C5504SP MP C5504ASP och MP C6004SP

Dessa skriver ut i hastigheter från 30 ppm till 60 ppm.
Skillnaden mellan SP och ASP är att den senare är utrustad med en SPDF (Single Pass Duplex Feeder) med en kapacitet på hela 220 original. (se mer spec. i säljmanualen)

Med smarta applikationer och ett anpassningsbart gränssnitt

erbjuder serien en enkel och intuitiv kontrollpanel med pek- och bläddringsfunktioner, många utskriftsalternativ och interaktion med mobila enheter. Detta kombineras med innovativa funktioner, som rörelsedetektor som snabbstartar enheten och möjligheten att skriva ut professionella bannerark.

En ny Intel-baserad controller förenklar utskrifter och skanning av komplexa dokument och snabbar på bearbetningen avsevärt.

Sömlös mobil anslutning


Dessa MFP:er kan styras från smarta telefoner, läsplattor, via säker NFC, Bluetooth och internetanslutning. Det gör att utskriftsfunktionen är tillgänglig från så gott som alla enheter. Användare kan skanna dokument i fullfärg direkt till e-post, portabelt media eller interna mappar för att underlätta arbetsflödet. Alla anslutningsmöjligheter integreras enkelt och maximerar därmed hela parkens produktivitet och förbättrar det sammanslagna arbetsflödet.

Låg miljöpåverkan


Serien levererar hög prestanda kombinerat med låg miljöpåverkan. Innovationer som klammerfri häftenhet, återställning från viloläge på bara 0,5 sekunder och marknadens lägsta TEC-värden resulterar i en låg energiförbrukning vilket hjälper till att minska energikostnaden och den totala ägandekostnaden.

 

Vill du veta mer? fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Företag

Telefonnummer

Ditt meddelande