Hemma

Handboll

Estradör

Om Christoffer

Tvåbarnspappa och en skön mix av Ernst Kirchsteiger, Bengt ”Bengan” Johansson och Johan Glans.

Jag trivs bäst på hemmaplan och i skärgården. Efter över 20 års omsorgsfull renovering har ”drömkåken”, som ”arga snickaren” sett som ett omöjligt projekt, omvandlats till ett beboligt skärgårdshus som Ernst Kirchsteiger hade haft svårt att göra mysigare.

Jag är en hängiven föreningsmänniska, verksam i Skuru IK, där jag genom åren coachat ungdomar i handbollens ädla sport. Numera hörs jag som speaker på ”Herrarnas” hemma matcher.

Genom åren har jag utvecklat två motton som genomsyrar mitt sätt att vara, både privat och i arbetslivet. Jag är en ”team player” som alltid sätter ”laget före jaget” och kunden i fokus. Och jag drivs av ett långsiktigt hållbarhetstänk som i mitt arbete innebär att hjälpa företag att minimera pappersflöden och digitalisera affärsprocesser.

Arbete med människor och teknik har utvecklat min pedagogiska ådra och jag utmanar gärna min förmåga att förmedla ett budskap för att locka till engagemang och skratt, i stora som små sammanhang. Men min ”hemliga” dröm att stå på scen tillsammans med Johan Glans kommer nog förbli en dröm.