Begagnade skrivare & kopiatorer

 • Köp

 • Hyra – Leasing

 • Funktionsavtal

 • Miljö & hållbarhet

 • Reducerat pris

 • Fullserviceåtagande

Hos oss köper du eller hyr de bästa begagnade skrivarna & multimaskinerna som går att hitta. Vi väljer endast ut de skrivare & multimaskiner som varit driftsäkra och har varit underhållna av oss via våra serviceavtal.

Vi gör ingen skillnad på begagnat eller nytt. Vår ambition är att du ska hitta det du söker till din verksamhet som matchar era behov och budget.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Företag

  Telefonnummer

  Ditt meddelande

  Vi är auktoriserad servicepartner för de märken och produkter som vi säljer & hyr ut. Våra tekniker iordningställer de begagnade maskinerna i våra lokaler i Hammarby sjöstad.

  Våra märken och samarbetsparter för skrivare & multifunktionsmaskiner

  Vill du se hela vårt sortiment av kontorsmaskiner?

  Samsung erbjuder som enda leverantör inom multimaskiner en helt androidbaserad display med exakt samma användargränssnitt som deras surfplattor. Med innovativa egenutvecklade mjukvaror kopplas nätverksenheter samman och ger synergieffekter.

  Mobilt, aktuellt och nyskapande är 3 ord vi använder för deras line-up

  Nashuatec ingår i Ricoh koncernen och är världens största leverantör inom A3 färgmultimaskiner. Detta är ett kvitto på att användare och återförsäljare runt om i världen uppskattar deras produkter och den kvalitè och enkelhet som gömmer sig under skalet på deras högteknologiska maskiner.

  OKI har utvecklat LED-tekniken inom printvärlden och är den leverantören som erbjuder de bredaste medievalen. För den som vill få ut det mesta ur sin multimaskin är OKI det perfekta valet.

  Som ett globalt varumärke med över 125 års erfarenhet och bland de största leverantörerna av skrivare, garanterar OKI tekniskt ledande lösningar där vi tillsammans kan erbjuda marknadsledande lokal support till konkurrenskraftiga priser.

  HP:s skrivare & multimaskiner har sedan urminnestider varit IT-ansvarigas favorit. Vi har valt att inrikta oss på deras Enterprise sortiment som ger ditt företag extra hög driftsäkerhet och en låg driftskostnad. HP är det perfekta valet för större leveranser & bolag där du med deras verktyg remote kan administrera och ha full kontroll på alla hårdvaror.

  Relaterade tjänster

  Follow me Print – När du vill kontrollera, säkra och minska antalet utskrifter